Be happy!

Post pentru cei care vor sarbatorii ziua neindragostitilor! Va sunt alaturi teoretic, pentru ca practic sunt indragostit [si teoretic]. In ciuda acestui fapt nu sarbatoresc maine, pe 14, o sa o fac pe 24, ca si jumate de roman ce sunt. Dar sunt alaturi cu mintea de cei fara iubit/iubita... postul asta este in special pentru: Mada [chiar daca e departe Norby], Ina, Iulia, Diana, Raluca, Roxa [aka Suva,15v]... si restul fetelor care o s-o faca lata de 14 ( din spusele lui Iulia)

2 Comments:

  1. Anonim said...
    o sa facem un mars anti-valentine`s,sarbatoarea asta pe care am "imprumutat-o"....pentru ca eu cel putin m-am saturat de atatea mass-uri pe tema asta...ziua asta e doar o zi de profit pentru majoritatea magazinelor de cadouri..eu cred ca poti petrece o zi alaturi de cei dragi oricand..nu numai pe 14 februarie "ziua prostiei romanesti":P (parerea mea)
    Anonim said...
    k lala nu_i niciunul...nu se gandejte doar la el...ne mai observa j p noi prin zona ;)mz pt post,j in numele fetelor kre iejim maine la shueta... :P aaa j mz k te_ai gandit la "suferintza mea cea vesela"...j ink ceva jtiu k nu prea suntem noi d acord q valentine's_ul lor american...dar privitzi partea buna a lucrurilor 2 zile dedicate indragostitzilor p an j in aceeji luna :P

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire