I don't Desteapta!

Eram azi la informatica si trebuia sa redactam o cerere pe calculator. Banal. Binenteles ca toata lumea adresa cererile unui director. Din vorba-n vorba ajung sa vorbesc cu o fetita tare "simpatica" mie. Ea sustine ca-i spune unei femei care ocupa functia de director domnule director, asta in ciuda faptului ca ea este femeie! Si draga de ea tot sustinea asta, enervandu-ma. Din multimea de prostii care i-au iesit din gura am putut sa inteleg [nu vorbea articulat] ca domn este o functie si din cauza asta domn este un cuvant care merge la ambele sexuri: Domnule director Mihai, domnule director Angela...! Si uite asa am vrut prima data sa lovesc o fata, doar un pumn, atata, dar m-am calmat si am lasa-to-n pace, nu e frumos sa lovesti o fata, chiar si cu o floare. acest post are la baza evenimente reale, chiar dureros de reale... vorba lu' Diana: inteligenta strikes again!
erata: in loc de sexuri citeste sexe, merci Julia.

2 Comments:

  1. Anonim said...
    intradevar:)))...nu intelege ce o afecta pe "fata"asa de tare..doar oriece ar fi tot director e..foarte bn k nu ai lovit-o:P:*
    Dragoş said...
    la "fatuca" cu pricina indiferent daca este o EA sau un El directorul, tot ii va spune Domnul director! E foarte convinsa "fata"!

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire