Nedumerire

Se apropie luna Martie, cunoscuta si sub numele de luna femei. Nu sunt misogin, respect femeia/fata. Nu am lovit niciodata o femeie/fata si nici nu am de gand sa fac. Poate in gluma am lovit dar fara sa ranesc, in schimb am luat pumni in burta... Revenind: ce fac cu martisorul? Adica cum il daruiesc unei fete/femei? M-i se pare ca daca il dau in mana, pare prea putin, prea de prost gust, daca il pun intr-o punga de cadou, e prea exagerat. Si ce formula de adresare folosesc? Poftim? Va rog ajutati-ma!
Asta-mi debita creierasul la scoala, pe langa alte lucruri. Oare cum o sa fiu la 40 de ani? Oare o sa ma simt implinit? Cum e sa fii implinit? Multumesc celui/celei care ma poate lamurii.

3 Comments:

  1. Anonim said...
    Eu zic sa-l pui intr-un plic mic galben (ah..nu tre sa fie neaparat galben, culoarea asta imi place mie :) ). De zis nu stiu ce sa spui..dar sigur iti va veni pe moment. :)
    Carina said...
    E dragut ca unii isi fac probleme cum sa ofere martisorul :) Chiar asa, poti sa-l pui intr-un plic sau intr-o punguta mica de tot (se pare ca exista - eu asa am, primit un martisor :P). Si de spus nu cred ca trebuie sa spui mare lucru... Gestul e mai important, adica felul in care oferi martisorul.
    Anonim said...
    intradevar,ai luat si o sa iei in continuare pumni in burta:).zic eu ca te-ai descurcat destul de bine(cel putin in cazul meu).pe viitor,varianta spusa mai devreme e cea mai buna:plic mic,gasesti tu o culoare draguta;),iar la adresare,fa ceea ce simti p moment.in toate cazurile,discursurile pregatite dinainte se uita

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire