Pe vremea mea...

...pe vremea ta!!! Atat de mult sau schimbat timpurile? Sau schimbat seturile de valori morale? Din pacate da... suntem mai lejeri, mai "degeabisti" [GKZ] Cum de am ajuns la concluzia asta? Avem peste 15 posturi Tv si ne plictisim, pe vremea lu' Ceasca parintii mei aveau un canal din care juma' de ora era cu adevarat interactiva, si tot nu se plictiseau, dar noi nu... tata imi povestea ca la el in sat [turdas] era un tigan cu filme, filme pe rola, care in fiecare vineri, sau sambata facea "cinema" si uite asa se bucurau ei... imi este dor sa vad copii care joaca sotron, tarile, cand eram mai mic jucam si eu tariile. Acuma sotronul s-a transformat in cs si tariile in Travian. Sau schimbat si mult mentalitatiile generatilor, stiu ce vorbesc cand spun asta: astazi a venit o cunostinta la mine [11 ani] si am aflat ca a avut mai mult de 11 prieteni... cum poti asta? eu la 11 ani eram cu capu'n nori, dar ea nu, ea e deja matura cu peste 11 prieteni... Si pe langa asta mi-a arata un mesaj catre fostul prieten... la sfarsit scria ca-l iubeste mult si alte chestii? Stie ea ce e la varsta de 11 ani iubirea? Nici eu nu pot sa spun, la ce-i 15 ai mei ca stiu ce-i iubirea in totalitate dar stie ea!? Ne maturizam prea repede, cand suntem mici incercam sa imitam adultii si cand suntem maturi ne comportam copilaraste.

5 Comments:

  1. Anonim said...
    Frumoasa incheiere. :) 11 ani, 11 prieteni? A inceput de la una an..sau cum? :P
    Dragoş said...
    primul ei prieten la 6 ani... si i-a dat si inel!!! Sa ma asept in 2-3 ani la tripleti? Sper sa-l numeasca pe unul dintre ei dupa numele meu:)
    Carina said...
    La 6 ani toti copiii au prieten(a) :P Asa era si inainte asa e si acum :P

    Dar ai dreptate, lucrurile evolueaza mult prea repede mai nou...
    Anonim said...
    Verisoara mea are 9 ani si vreo 5 pretendenti, dintre care unul are 5 ani si i-a zis ca vrea sa o pupe :))
    Anonim said...
    ce vremuri..sti stau uneori si ma gandesc cred k era bine pe atunci,dar era si rau...Fata aia..:))sti ce mi se pare ciudat..eu la 14 ani am renuntat cu greu la papusi,si inca le mai tin si acuma...si ea la 11 ani:))11 prieteni,sincer eu la 15 n-am avut atatia..te-ai gandit mai b,k mno la varsta ei vrea sa para ceea ce nu este si poate ti-a spus doar asa k sa para "incredibila"..mai face lumea si dinastea!Eu una nush ce sa cred:)

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire