Despre ceva

Adică despre mai multe lucruri, un fel de post varză, un multi-post, în care voi abera despre mai multe chestii, şi în privinta unora voi devenii mai serios.
Dupa ce am citit serialele lui VisUrât am decis să încep şi eu nişte seriale. Păna acuma am doar unul în minte, care va avea mai mult ca sigur 3 parţi, sau mai multe. Veţi vedea în zilele ce urmează...
Am cam rămas fără idei...
De ce am scris aşa de rar pe blog, asta in caz că a observat cineva?! Se apropie tezele şi eu, ca şi un elev silitor ce sunt trebuie să mai pun mana şi pe carte. Vă rog să nu credeţi că sunt genul de copil care fuge de la şcoala mult şi restul campului de cuvinte ascociate cu acest fenomen, numit şi chiulangită acută.

Şi ultima şi cea din urma idee din acest post este una referitoare la un... un... ONANIST!!! Eu personal îl consideram pe omul acesta un pic mai cultivat de atâta... Mie nu m-i se pare că suntem nişte, citez:"Cei mai mulţi dintre ei şi-au făcut bloguri ca să facă şi ei ceva, neînţeleşi, dar mai ales frustraţi, s-au lăsat duşi de modă, de trend, ca nişte mici servitori ai globalizării, umili şi gata să sară de gîtul primului concept care să-i scoată din anonimat, arată ca nişte arătări scoase pentru întîia oară la lumină, cu poze care vor să-i înfăţişeze fie sexy, fie intelectuali, bloggerii din România nu sînt altceva decît nişte rîme care au ieşit la suprafaţă fără să aibă ceva de spus... " şi aici închei citatul cu scârbă!
Mi-a placut foarte mult postul lui Richie pe tema asta! Bravo Richie!

1 Comment:

  1. Richard M. Ilie said...
    Mersi! Se pare ca Tuca si-a dat jos masca de om cultivat cu treaba asta.

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire