Ionuţ 3

aka Ionuţ şi Guma

Ionuţ de felul lui era mai prostuţ, mai credul aşa. De alungul copilăriei am profitat de asta, m-am distrat. Aş vrea să spun asta şi de Ionuţ.

Ţin minte că era o zii de primăvară. Era calduţ afară. Destul de cald încât eram nevoit să stau la umbra unui plop. Stăteam cu Radu şi povesteam de ale noastre.
Pentru că tata venise din Austria, aveam mai multă ciocolată acasă ca de obicei. După un moment de cugetare, am dat o fugă pâna acasă şi am adus ceva bunătaţi. O tableta de ciocolata şi gumă.

Guma, defapt cutia în care era ea era mai ciudată: avea formă de canistră de benzină roz. Guma era tăiată în bucăţele mici[ ca şi tăieţeii] Aici intervine eroul, Ionuţ. Noi când mâncam guma scuturam sticla, ea fiind cu capul în jos, parcă aveam ceva lichid în ea. Atunci mi-a venit o idee genială [în opinia mea] Am golit sticla şi am plecat cu ea după colţ. Lăsându-l pe Radu singur cu Ionuţ.

Mă întorc cu sticla în mâna. Îl salut pe Ionuţ şi îl întreb dacă nu vrea gumă "de dincolo" Înainte să-i dau sticluţa îi zic că e gumă lichidă, şi trebuie facut gargara cu ea pentru a devenii din sărată în dulce... cu coada ochiului l-am văzut pe Radu că se abţinea din greu să nu râdă...

Dupa 3 secunde de făcut gargară Ionuţ scuipa "guma" şi urlă în gura mare: Bă!!! Ăsta-i pişat!

Eram pe jos şi eu şi Radu. Dupa colţ mi-am făcut nevoile în sticlă. Nu ştiu de ce i-am făcut asta, a fost ceva de impuls, dar eu am râs mult în ziua aceea.

De atunci Ionuţ a tăcut 1 lună, nu ne-am mai vorbit... dar i-a trecut...

sneak peak: data vitoare ne declaram război şi doar atunci încep să studiez efectele sărutului suav al pumnului.

1 Comment:

  1. Anonim said...
    ce freza sio tras Ionut acuma :)))

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire