Să socializăm!

Ideea principală a postului am gandi-to acuma ceva vreme, şi am dezbătu-to cu ea, până a ajuns la forma asta.

Eu cred că fumătorii sunt persoane mult mai prietenoase, care intră mai uşor în vorba cu cineva, fie el o cunoştinţă sau nu, decât unul nefumător.

De ce?

Părerea mea este că fumatorul este mai social decât nefumătorul deoarece fumătorul nu este deranjat de fum, şi poate povestii cu mai mai mulţi oameni, indiferent daca ei sunt fumători. Pe cand nefumătorul [nu toţi] nu suportă fumul de ţigare, implicit nu suportă fumătorii.

În concluzie, dacă vrei să fii social: învaţă-te să suporţi fumul de ţigare, şi zâmbeşte mai mult. [şi lasă să mearga lucrurile de la sine!!!]

4 Comments:

  1. ... said...
    depinde ce fumezi:-))) poti sa socializezi chiar excesiv in unele situatii!!! si patenerii de solcializare sa nu fie exclusiv oameni! glumeam :-)
    Dragoş said...
    ma refer strict la tutun, nu la iarba!
    Anonim said...
    In cazul asta prefer sa nu fiu asa sociabila. Tin la sanatatea mea :-P Ahh, la partea cu zambitul nu am nimic impotriva :-)
    Anonim said...
    poi nush....in primu' rand fumatorii si-ar face lor un bine dak sa-r lasa d fumat,si in al doilea rand si celorlalti...si atunci am fi o comunitate d oameni sociabili si....nefumatori :)

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire