Yuhu!!!


Acesta este un post jubiliar. Cel mai jubiliar post dintre toate de păna acuma, sper să nu fie şi ultimul post jubiliar! De ce? Probabil va da-ti seama si din imaginea de mai sus...

Am ajuns la postul cu nr 100!!!

Sincer să fiu... îmi place! Nu sunt un blogger mare, nu mă consider unul. Cine ştie... poate o să vină o zii în care o să fiu ca şi Zoso sau ca şi VisUrat.. dar sincer m-aş multumii să fiu ca şi Denisuca. Cănd spun că aş vrea să fiu ca Zoso, VisUrat, Denisuca mă refer la trafic, nimic mai mult, nu că nu ar fii niste persoane pe care le respect, pe care le admir, printre alţii.

Revenind... Îmi place să bloggaresc. Cred că blogul a devenit un personaj în mintea mea, şi-mi ocupa timp, nu prea mult, dar nici puţin. Mult timp ma gandesc ce face "personajul"? Cum îl apreciaza lumea?! Cum îl comentează?

Deci, ce părere aveţi de blog? Şi ceva sfaturi? Şi încă un serviciu vă mai cer, mai degrabă favoare... dacă citesti postul ăsta, lasă un comment, doar aşa ca să vad caţi cititori am. Merci anticipat!

Mersi, si nu-n ultimul rand, La multi ani In Lala's Head!

6 Comments:

  1. Anonim said...
    so..La multi ani:)!(si la mai mult) dar totusi te laudai cu ceva actiune la nr 100..astept;)).in legatura cu traficul o sa ajungi si tu"acolo" doar rabdare,sau o lista mare de mess:D
    TeT said...
    Felicitari pentru blog si pentru cele 100 de posturi facute.
    Anonim said...
    comment .
    Richard M. Ilie said...
    La multe posturi in continuare!
    ... said...
    Blogul tau trebe sa dea de baut!!! posturi faine in continuare!
    Anonim said...
    exact, blogul trebuie sa dea de baut :D
    [am lasat comment ca sa vezi ca sunt cititoare fidela :P]

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire