Swept Away

...sau Naufragiaţii, mai pe româneşte. De mult timp nu am mai fost aşa de impresionat de un film.

Pe o scară de la 1 la 10, îi dau 10. Din toată inima. Are şi un şcenariu mai mult decât interesant.

Peppe[actor principal] este un matelot pe un vas. Era sărac dar fericit. Clienţii lui erau nişte bogătaşi. Bineînţeles că se plăngeau de servicile prestate de el şi nu numai, deşi, cel puţin pentru mine, erau impecabile.
Personajul pricipal feminin pe nume Amber [Madonna joacă rolul ei] era o pacoste, se plângea de tot. Din încăpăţânarea ei naufragiază pe o insulă pustie ea cu Peppe.
Se îndrăgostesc, se iubesc, trăiesc în armonie şi pace. Peppe, vrând să fie sigur de iubirea lui Amber, îi cere să se întoarcă la civilizaţie. Se întorc.
Am uitat să vă spun un lucru... Amber era căsătorită şi era bogată[logic din moment ce era pe un vas de lux]
Aici e partea care m-a impresionat cel mai mult. Lipsa happy endingului. Ea pleacă din cauza soţului ei. Peppe îi lăsase un bilet în care era un inel de logodnă şi o adresa la care să vină...
Foarte trist şi emoţionant sfârşitul.

Recomand filmul din toată inima!

3 Comments:

  1. Anonim said...
    pe imdb are nota 3.6 =))))))))

    daca tot vrei sa vezi filme bune iti recomand cateva din cele mai recent vazute: Crash , Death at a funeral , Shaun of the dead , Everything it's illuminated ...
    Anonim said...
    Uff..ma gandeam sa mi-l iau, dar acum ca am citi finalul...nu cred ca va mai avea farmec. :P
    ... said...
    andrei...nu vad legatura dintre imdb si ceea ce i place omului. tu te uiti numai la filme de autor si nu stiu ce regizori, iar cu cat e nota mai mare pe imdb iti place si tie mai mult?


    Pt Dragos: filmul a fost aseara, daca nu ma insel si am vazut doar cateva segvente: o parte cand erau pe insula si plecarea lor, deci nu pot sa imi dau foarte mult cu parerea. o sal caut si eu probabil sa il vad cap-coada si dupaia dezbatem.

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire