Urăsc

Ca fiecare om normal, urăsc şi eu anumite lucruri. Voi da doar un exemplu acuma.

În fiecare duminică seara mă uit la TopGear. Nu mă înţelegeţi greşit, nu sunt fan al maşinilor sport, dar îmi place modul de prezentare al emisiunii, comparaţile, totul! TopGear rulzzz! După cum toţi aşi putut observa duminca trecută duminica a fost zii de vot.

Seara, la 10 şi 5 min am pornit Tv-ul să ma uit la iubita mea emisiune. Am fost OMGF! Discuţii despre politică. Parcă nu ar fii de ajuns de enervant faptul că nu se mai difuza mult iubita mea emisiune, dar nici nu ne anunţau.

Acolo într-un colţişor, ar fii putut să scrie "Dragă fraierule, e mai importantă hoţia, pardon politica, decât mult iubita ta emisiune... "
Nu ştiu, ar fii contat pentru mine, mi-aş fii zis în gândul meu "They realy give a shit about us!"

LE: sper ca-n seara asta să pot urmării TopGear, asta dacă nu o găsesc pe Elodia, sau dacă iara face BeeeeeeEcalii o gafă.

1 Comment:

  1. Anonim said...
    pai ce de la televizuini gandesc in felu urmator : "ce ne aduce mai multi bani? politica sau o emisiune despre masini? " . oricum , e magarie si cu Top Gear , prin 2006 cand ma uitam si eu dadeau sezonu din 2004 , da de cateva saptamani am inteles ca e seozn nou , re sa incep si eu sa ma uit iar .

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire