Work

Nu am vrut să vă spun asta[ce urmează în rândurile de mai jos] până nu ştiu ceva 100% sigur.

Dar uite că acuma ştiu sigur vara asta o să mă angajez. Defapt, în timp ce scriu articolul acesta eu sunt angajat. Aseară am început.

Terasa era plină de suporteri români... Unul dintre ei era deosebit de gălăgios, era dotat cu o goarnă[ sau ce era, cert e că suna al dracului de tare] o voce medie şi o nucă pe post de creier. Toată lumea stătea într-o linişte relativă şi urmăreau meciul.

Mai puţin eroul nostru, el făcea galerie!!! Înţeleg, e meci important, e ţara ta, dar mai ho!!! Nu 10 minute de strigăte, chiar nu eşti pe stadion, în ciuda faptului că vezi jucătorii în faţa ta.

Revenind la mine. A fost oke, m-am descurcat. Nu e ceva de ce să te plângi.

Am colegi de treabă şi o şefă de nota 10!

Tu la ce vârstă ai avut prima slujbă?

2 Comments:

  1. ... said...
    imi vine sa rad si acum cand ma gandesc....da nui prea de ras. Prima "slujba" a fost pe clasa a 8-a cred, dar prima vara lucrata a fost acum 2 sau 3 ani. De ce am zis ca imi vine sa rad: am lucrat in constructii si tot ce aveam de facut a fost sa dau jos tencuiala de pe casa, exterior si interior...mi-am luat prea in serios treaba si am dat jos...casa. Am daramat un zid(auzsem pe sefu' ca ar vrea sa il dea jos si sa faca o camera mai mare) ca sa il srprind placut pe sefu'...lam surprins de tot :-l. Oricum totul s-a sfarsit cu bine si acolo a rasarit o casa frumoasa.

    PS: nu am darmat-o singur ci imprewuna cu un prieten si un batran betiv.
    Dragoş said...
    =))

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire