Amintiri din copilarie I

Toata povestea ce urmeaza sa fie descrisa s-a petrecut acuma un an, in timpul verii.

Eu eram macho-man pe atunci, urlau hormonii in mine. Deci eram in cautarea unei prietene. De ce nu? Era vara, terminasem cu examenul de capacitate... ne faceam de cap...

In sfarsit... pusesem ochii pe o fata. O sa ma refer la ea cu "V"[initiala prenumelui] O cunosteam de ceva timp, dar era doar cunostinta, fata din generatia mea.

Intr-o seara mi-am luat inima in dinti si am inceput sa vorbesc cu fata "V". Bineinteles ca am fost servit cu replica de genul: "nu stiu, iti spun maine". Fie care baiat a auzit replica asta sau ceva asemanator cel putin odata'n viata.

Automat imi luasem gandul de la fata V. Nu mai puteam eu sa stau cu ea, asta ar fi insemnat sa-mi incalc principile.

A doua zi am iesit cu rolele cu o prietena. O plimbare pe role de o ora-jumate. Cand ne-am intalnit ne-am intalnit ca niste amici, cand ne-am despartit ne-am luat la revedere ca si iubiti. Aceasta fata o vom numii I[initiala prenumelui de asemenea] Dat find faptul ca[,] V nu a iesit treaba, m-am "casatorit" cu I. Super tare.

Distractia acuma incepe.

A 3-a zi dupa V, a 2-a dupa I, am aflat ca si V imi acceptase cererea de "casatorie". Aveam 2 prietene! Frumos dar nu de mine. INTENTIONAM sa le spun asta, nu pot sta cu 2 fete simultan. Si in ziua in care aflasem asta era un concert, deci urma sa le intalnesc... dar nu totul a iesit precum voiam eu.

Si I, cat si V aflasera de exista lor in "black book-ul" meu. Si nu de la mine.

Rezultatul?!

Un baiat, mai indragostit ca mine de fotografie, doar ca era indragostit de I, cu hormoni urland in el, urmarindu-ma pana acasa, cu scopul "nobil" de a ma bate pentru faptele mele, care defapt n-au fost intentionate!!!

O alta consecinta a fost ca I, care mi-a fost colega si prietena n-a vorbit cu mine vreo 4 luni, si nici nu ma lasa sa-i explic ce s-a intamplat defapt. Cand in final i-am povestit, a ras si si-a cerut scuze, si ea cat si eu.


Pentru concursul VisUrat.

3 Comments:

  1. Anonim said...
    Vasilica si Ioana...???scz daca ma insel.!
    Anonim said...
    Ioana sau Iulia? Buna intrebare, nu?
    Dragoş said...
    Ding, ding, ding... We have ourself a winer!

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire