Ahhh!

Ca de obicei nu găsesc un titlu potrivit pentru post!

Vara aceasta m-am angajat şi eu. Deşi nu am 16 ani tot m-am angajat, mama trăgându-mi nişte sfori, făcând posibilă angajarea mea.

A fost o experientă care mia deschis ochii. Mi-am dat seama că nu vreau să fiu plătit cu 2.3 lei per oră, la 20 de ore să primesc un bon în valoare de 10 lei şi nu vreau să lucrez 8 ore pe zi, zi de zi. Mi-am dat seama că educaţia e foarte importantă. Mult mai importantă decât mulţi cred. Lipsa educaţiei duce la un salar mic, şi o slujba mică. Lipsa educaţiei iţi afectează şi şefii.

Eu am avut o şefă care ar fii trebuit să se comporte ca o femeie, ca şi o doamnă, pentru că avea vârsta unei doamne. Dar în schimb ea a fost motivul pentru care uram să merg la servici. Nesimţirea, ţopârlănismul, prostia acută, toate acestea, concentrate într-o ''doamnă'' care ţi se adresează cu ''Mă p#¤ă!''

Dar nu toţi oameni pe care i-am cunoscut au fost aşa ... Am cunoscut şi nişte persoane superbe[nu neapărat superbe fizic] cu un suflet mare.

Am jucat biliard foarte mult gratis. Şi probabil nu voi uita niciodată duşul făcut în bere.

Am învăţat cum se fac banii, ce uşor se duc. Am învăţat cum să apreciez banu'.

4 Comments:

  1. Anonim said...
    Da frate...unele experiente p care le traiesti pentru prima data, nu le uiti niciodata. Si asta q 'banu' cam asa ii. N-ai carte,n-ai parte. :| voiam sa t intreb ceva....aaa... si pana la urma, ti-ai cumparat placa aia, d p net?
    Dragoş said...
    in viata exista lucruri mai importante decat o placa, cum ar fi 2 placi sau o excursie in Italia fara parinti, fara frate, doar eu si un prieten :-D !
    Radu Alin said...
    pai da mei lula,ca daca mama se invarte pe la finante,angajarea e ff usoara ca si eu daca vroiam ma angajam din prima,crezi ca dadeam casting?:)))si faza cu ,,nu ai carte nu ai parte"....hm...nu merge totdeauna,pt ca dak stai sa te uiti atent,toti care s-au imbogatit au facut-o tragand niste linii pe asfalt,ia o hartie semneaza o hartie si au ajuns ff bogati.te asigur ca nu sunt ff destepti sau cu scoala ci doar au stiut cand sa fure si nu vreau sa fiu inteles gresit ca si cum as instiga la,,furat" ,doar ca am vrut sa subliniez ca nu toti au ce au pe mintea lor...
    Dragoş said...
    nu toti se inbogatesc folosind doar mintea, dar o mare parte din ei reusesc. E si acel procent care reuseste prin noroc, noroc chior. Eu as putea gasii petrol in gradina[exemplu]

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire