Mda

Mai bine am un blog personal cu nu mai mult de 50 de vizitatori pe zi decât toate textele de pe blog să fie copiate din vreo sursă [sau o mare majoritate] să am un spike de 300 pe zi, vizitatori făcuţi prin spam şi prin înjuratul lui Zoso, care acuma a devenit o acţiune obligatorie, un punct dintr'o to do list, dacă vrei să fi un blogger mare.

Post cu dedicaţie, către Gigutzu, în legătură cu postu' acesta. O imagine face mai mult decât o mie de cuvinte!

2 Comments:

  1. Iceblast said...
    Hai sa-ti spun o chestie: poza aia e foarte veche, acum suntem in alta formula, si am inviat blogul acum 3 saptamani. Spam nu am facut si nu o sa facem, iar postul pus de zoso (nu de noi) ne-a adus astazi 6 vizitatori, iar din search engine ne-a adus 0. Sa stii ca pe seama lui facem noi 300-400 vizitatori! Da, da!

    Acum, intrucat am pus un comentariu pe blogul lui zoso azi-noapte, dar a fost prea las sa-l aprobe, o sa-l pun la tine, macar poate te conving pe tine ca te inseli in ceea ce spui.

    Ai aici o dovada a comentariului care o fost trimis dar nu a fost aprobat, si continutul intreg al comentariului, mai jos (l-am salvat, pentru ca eram sigur ca nu-l va aproba):

    http://img141.imageshack.us/img141/8342/14ay8.jpg

    " Salutare, baieti! Eu sunt cel care a scris articolul si as vrea sa clarific si sa specific cateva chestii. Vreau sa incep prin a spune ca nu ma deranjeaza ca ma jigniti sau ca ma injurati, important e ca am atins o coarda sensibila, iar acum am "onoarea" de a fi pe blogul lui zoso. Asta am visat intotdeauna! Vorbind serios, daca vreti puteti sa cititi ceea ce voi scrie in continuare, daca nu, nu. Macar sa stiu ca aveti un motiv pentru jigniri. Ce vreau sa specific si sa clarific:
    1) zoso, daca nu erai las, ai fi pus tot articolul. Nu doar partea care te avantaja. Daca erai corect puneai tot. Sau ce, iti strica imaginea?
    2) Blogul Gicutzu are 3 editori, cel putin in momentul de fata. E posibil ca unii sa fi auzit de zoso, e posibil ca altii sa nu fi auzit. E posibil ca unii sa fi postat aici pana acum, e posibil ca altii sa nu fi intrat niciodata, sau, cum e in cazul meu, sa fie intrat azi pentru prima oara. Sincer sa fiu, pana acum am auzit doar de Buddha, Blogatu si Visurat ca ar fi mari bloggeri. In rest ceilalti pe care ii stiu sunt micuti. Nu am intrat pe "bloggeripedia", nici nu ma intereseaza sa intru!
    3) eu nu am promovat in niciun fel ceea ce am scris. Puteam sa pun pe alte bloguri, puteam sa postez si aici ceva, dar nu am facut-o. Interesant totusi cum de s-a aflat asa de repede, nu? Adica, zoso, noi fiind un blog atat de mic, ma refer .... ?
    4) Nu ma intereseaza sa fac vizitatori, trafic, pe seama lui zoso. Ia ganditi-va putin: azi am 1000 de vizitatori in plus, maine am 500 in plus, poimaine 200, raspoimaine 0. Da, ce afacere! Acum, eu nu am facut reclama, dupa cum ziceam. Puteam si acum sa dau linkul catre blog, nu? Dar de ce mi-as face reclama pe seama unui blogger? Parca nu pot sa dau spam, sau nu pot sa fac alte smecherii cu grupurile, forumurile, etc. Sau, stai, nu pot, pentru ca am un iq mic! Uitasem...
    5. Am zis in articol ca nu tinem blogul pentru bani, si a sarit cineva repede sa zica de adsense. Oh, da! La 400 de vizitatori cati avem noi, facem la bani ..... eu am ajuns mai bogat decat seicul EAU.
    6. Nu sunt fan al Mihaelei Radulescu, nu-mi place Badea, nu ma uit la emisiunile lui, iar cu acel Urban n-am nimic. Nu, doar am intrat azi pe blog in urma unei stiri citite despre acea poza si despre emisiunea de la Antena2, si am stat sa citesc niste articole ale domnului zoso. Nu, nu sunt fan al lor, le-am luat apararea doar pentru ca mi se pare aiurea ca anumiti oameni, unii persoane publice, sa fie jignite in halul asta de .... de catre cine? Un blogger?
    7. S-ar putea sa mi se para mie, dar am impresia ca zoso isi cam face reclama pe seama unor vedete, persoane publice, etc. Ma insel?
    8. Poate ca este doar o parere personala, dar nu mi se pare normal ca cineva sa-si bata joc asa de o femeie (indiferent de numele ei), o femeie care pe deasupra este mama, a dat nastere unui copil, are un sot, si nu mai este la prima tinerete. Repet, s-ar putea sa fiu singurul din Romania care are aceasta parere. Chestii de genul asta mai spui pe la colt, in anturaj, la betie, dar nu le faci publice. Si daca le zici, le zici despre o pustoaica de 17-18 ani, despre o curva, o vedeta porno, ceva de genul. Nu despre o femeie care are un copil! Sa nu uitam ca toti suntem nascuti din femei, si toti avem o mama. Poate ar trebui sa avem mai mult respect pentru ele, nu? Din nou, este doar parerea unui individ al carui iq este prea mic, conform celor spuse de zoso.
    9. Din cate stiu eu, asemenea jigniri sunt acte de misoginism, iar venite la o varsta de 20 de ani (atat ai, nu?), o varsta la care un individ ar trebui sa fie destul de matur dpdv psihic si sexual, ei bine, cred ca nu pot veni decat in urma unor frustrari sexuale. Acum, e doar o impresie, s-ar putea sa ma insel, e doar o parere, nu o jignire.
    10. Zoso, tu zici despre mine ca am un iq scazut. Ok, fie ca tine. Nu are rost sa-ti zic cine sunt, cu ce ma ocup, ce am realizat in viata, cati prieteni am, sau ce iq am in realitate. Acum, in ceea ce am scris, eu am avut o tenta mai mult ironica decat jignitoare. Te-am facut cocalar, in rest am fost doar ironic, a fost totul mai mult o satira. In ceea ce ai scris tu mai sus ..... sunt multe, multe jigniri. Eu zic ca un om destept tace cand este jignit si incearca sa se apere prin diverse argumente si explicatii. Un om mai putin destept tipa, jigneste mai mult, ofenseaza si mai mult, etc. Cat e scorul? 1-0 pentru mine. Acum, daca vrei sa pasezi mingea din nou in terenul meu, o sa te rog sa vorbesti civilizat, sa oferi argumente inteligente si solide pentru a-ti justifica faptele. Sau vrei sa fie 2-0 pentru mine? Trebuie sa intelegi ca atat timp cat jignesti in felul asta, pe mine sau pe altii, nu poti avea un iq mai mare decat al meu. Demonstreaza-mi contrariul! "

    Imi cer scuze pentru spatiul ocupat. Vreau sa-ti zic ca nu am nimic personal cu tine, cum nu am nici nu cei care m-au injurat si m-au facut in toate felurile. Ma deranjeaza doar comentariile facute de voi fara sa stiti toata povestea, si faptul ca ne vedeti pe noi baietii rai, cand zoso isi bate joc de cine vrea, cand vrea!
    Dragoş said...
    Eu nu te-am injurat, de admir intr-un fel pentru ca da, ai ajuns pe zoso.ro, si e ceva si aia. Eu n'aveam de unde sa stiu ca blogul are 3 editori. E adevarat ca Mihaela Radulescu a iesit cu imaginea destul de sifonata din toata povestea asta, dar crede-ma, ca nici lui Zoso nu-i merge bine. Astea fiind spuse, sa ne citim cu bine! (un sfat, daca vrei sa-l primesti de la un miniblogger, incearca sa scrii si ceva de tine, nu doar sa dai citate si sa citez surse)

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire