???

Imi pun intrebari... ce e normal la mine? Ce e normal la un individ? Nu pot defini normal, notiunea de normalitate difera de la om la om, fiecare are conceptiile lui==> nu mai ascult persoanele care-mi spun ca nu sunt normal. M-i se intampla des sa doresc un lucru, sa vreau sa fac ceva... pe moment m-i se pare logic, dar dupa ceva timp incepe sa m-i se para din ce in ce mai suspect acel lucru, nu stiu, sunt schimbator ca si vremea, si e un lucru rau asta?
Mai m-i se intampla sa fiu irascibil, dar foarte irascibil. In general sunt social si prietenos dar am si eu momentele mele. Toti ma enerveaza, sau o mare parte. Atunci vreau sa plec, sa fiu doar eu cu mine... dar nu pot, si de multe ori imi vine sa-i bat, dar evit asta... Poate sunt un Serial Killer... dar nu sunt, sunt un Cereal Killer! (freak on a leash...)

1 Comment:

  1. ... said...
    da...normal sau anormal, bine sau rau, frumos sau urat...cat timp am fost obsedat de conceptele astea(inca sunt,dar am mai aflat cate ceva )...ai timp sa descoperi tot felul de lucruri...poate o sa vorbim odata despre chestii de genul acesta(esti printre putinii care is pun intrebari de genu'...)...iti recomand si o carte: Friederich Nietzche- Despre genealogia moralei(sunt tratate conceptele de bine si rau si o istorie a lor)...:-)

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire