???

Imi pun intrebari... ce e normal la mine? Ce e normal la un individ? Nu pot defini normal, notiunea de normalitate difera de la om la om, fiecare are conceptiile lui==> nu mai ascult persoanele care-mi spun ca nu sunt normal. M-i se intampla des sa doresc un lucru, sa vreau sa fac ceva... pe moment m-i se pare logic, dar dupa ceva timp incepe sa m-i se para din ce in ce mai suspect acel lucru, nu stiu, sunt schimbator ca si vremea, si e un lucru rau asta?
Mai m-i se intampla sa fiu irascibil, dar foarte irascibil. In general sunt social si prietenos dar am si eu momentele mele. Toti ma enerveaza, sau o mare parte. Atunci vreau sa plec, sa fiu doar eu cu mine... dar nu pot, si de multe ori imi vine sa-i bat, dar evit asta... Poate sunt un Serial Killer... dar nu sunt, sunt un Cereal Killer! (freak on a leash...)

1 Comment:

  1. Bogdan Negrea said...
    da...normal sau anormal, bine sau rau, frumos sau urat...cat timp am fost obsedat de conceptele astea(inca sunt,dar am mai aflat cate ceva )...ai timp sa descoperi tot felul de lucruri...poate o sa vorbim odata despre chestii de genul acesta(esti printre putinii care is pun intrebari de genu'...)...iti recomand si o carte: Friederich Nietzche- Despre genealogia moralei(sunt tratate conceptele de bine si rau si o istorie a lor)...:-)

Post a CommentPostare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire