STOP!

Ce aveti cu manelisti? Nu sunt manelist, nu ascult manele, nu ma atrag "ritmurile" manelaristice dar nu intelg ce aveti cu manelisti. Purtam prea multa ura pentru manelisti. De ce? Doar pentru faptul ca asculta manele si nu asculta rock/punk/electro s.c.l.? E o tampenie sa porti conflicte cu cineva pe aceasta tema: ca el asculta... si eu nu suport... Ce urmeaza? Sa-i sparg capul cuiva pentru ca nu are tricou alb ca si al meu?
Fiecare este liber sa asculte ce vrea, sa faca ce vrea[in limita legii], iar in multe cazuri alegerea variaza in functie de iq-ul ascultatorului/persoanei implicate in actiune dar nu asta e idea. Cred ca cel mai retardat dintre cei 2[dintre manelist si cel anti-manele] este cel care sare la bataie si vrea scandal. Persoana aia nu are ceva cu respectivul manelist[asta presupunand ca cel anti-manele sare la bataie], el are in suflet sentimente oprimate, si le descarca pe manelisti, sub pretextul ca nu merita sa traiasca pentru ca sunt inculti s.a.m.d.
Si ei sunt finte umane, care sunt libere sa asculte ce vreau, ca si noi de altfel.

Simt ca am exagerat putin cu acest post dar mie m-i se pare foarte logic, stiu multi care duc adevarate razboaie anti-manele, iar cel care asculta manele este facut prost din start, cateodata gresind cel care face aceasta afirmatie.

2 Comments:

  1. Andrei said...
    "Anti-manelişti". Nu inţeleg care e problema lor. Fiecare om e liber să asculte ce vrea. Cum ai spus , sunt şi manelişti "deştepţi". Simplul fapt că ascultă manele nu-i face inculţi , ei având doar o cultură muzicala slabă. Sincer , mă enervează la culme
    ăştia cu băşini de superioritate . Prefer sa ies cu manelişti , decât cu "superiori" din aştia. Nu zic ca nu sunt manelişti proşti , la fel de bine cum sunt rocări/repări/pancări proşti. Se ia prea în serios muzica pe care o ascultă cineva , azi-mâine va fi mai importantă ca religia. Pâna la urmă e doar muzică , nu înţeleg de unde atâta răutate.
    În fine , fiecare cu ale lui...
    ... said...
    da! anti-manele! anti TH! jos guvernu' ! anti tigani si chinezi! anti rock-eri, punk-eri, raperi, trip-hoperi etc. Dati pace la fiecare sa asculte ce vrea! am zis ca nu ma mai bag in discutii de genul asta! ce rost are? ce putem schimba? sau...as vrea sa schimb ceva?

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire